Een eerste date ga je zo in.

Een eerste date hebben is natuurlijk spannend en daarom moet u uzelf goed voorbereiden. Er zijn een aantal zaken waar u op moet letten voordat u op date gaat en de belangrijkste zullen wij voor u toelichten. Op deze manier bent u op de hoogte van alle aspecten rondom het daten en kunt u vol zelfvertrouwen hier naartoe. Allereerst veel succes gewenst hopelijk houdt u er een langlopende en liefdevolle relatie aan over!

eerste dateKledingkeuze bij een eerste date.

Om een goede indruk te maken op uw date kunt u natuurlijk als vrouw kiezen voor sexy kleding, maar wij raden u aan om niet al te gewaagd naar een date te gaan. Misschien maakt u op deze manier juist een verkeerde indruk. U kunt het best kiezen voor kleding waarin u zich op uw gemak voelt zodat u misschien wat vlotter bent in de communicatie. Het kan ook zomaar zijn dat u zich totaal niet op uw gemak voelt en volledig dicht klapt. Dit is natuurlijk niet een goede eerste indruk en dat moet u zien te voorkomen.

Onafhankelijk zijn.

Bij het daten weet u natuurlijk nooit hoe iets loopt en daarom is het verstandig om allereerst met eigen vervoer naar de ontmoeting te gaan. Op deze manier kunt u altijd weggaan wanneer u wilt en zit u niet vast een uw afspraak of vervoersmiddel. Ook raden wij u aan om genoeg geld mee te nemen, zodat u geen rekening hoeft te houden met de date. U denkt misschien dat uw afspraak betaald, maar u kunt beter uitgaan van het ergste en gewoon opdraaien voor de door u gemaakte kosten.

Een geschikte plek vinden.

Eerste keer daten is natuurlijk een kennismaking tussen twee personen en daarom is het verstandig om een goede plek uit te zoeken. Wij raden u aan om een rustige plek uit te kiezen, waar u gemakkelijk een gesprek aan kunt gaan zodat u elkaar beter leert kennen.