Hoe maak je een goed profiel op een datingsite.

Steeds meer en meer mensen zoeken via het internet naar een nieuwe liefde in hun leven en op de meeste dating websites kan jij je gratis inschrijven en een goed profiel op een datingsite aanmaken. je kan zo op zoek gaan tussen de andere leden en zo jou perfecte match te vinden, maar hoe kan je nu best een profiel aan maken.

goed profiel op een datingsite

Vul om te beginnen altijd een goed profiel op een datingsite in.

Vul je profiel altijd zo volledig mogelijk in. Je profieltekst is daarbij erg belangrijk. Ben wie je bent en doe jezelf niet anders voor dan je bent. Let goed op je grammatica en maak geen spelfouten, het is zonde als mensen hierop afknappen. Houd je profiel actueel, zo blijven de andere members in jou geïnteresseerd.

Plaats minstens 1 foto.

Met een foto krijg je ongeveer 10x zo veel reacties als zonder foto. Plaats ook meer dan 1 foto en niet enkel profielfoto’s. Ook foto’s van bv op vakantie of een feestje. Zorg dat je ook foto’s hebt waar je helemaal opstaat. Heb je een buikje ? so what ? Dan moeten ze maar verder klikken.

Voor een goed profiel op een datingsite toon interesse in andere leden.

Verwelkom nieuwe leden. Een goede eerste stap is om interesse te tonen in leden die jij leuk vindt. Blijf jezelf, maar probeer pro-actief te zijn.

Heb geduld.

Een goed contact ontstaat meestal nadat je iemand wat beter hebt leren kennen. Jaag die ander niet op en laat jezelf evenmin opjagen. Geduld is een schone zaak.

Plan een korte afspraak.

Uiteindelijk zal het je doel zijn om leden te ontmoeten die je leuk vindt. Als het goed voelt en je hebt voldoende vertrouwen, ga dan eerst met elkaar bellen. Ga daarbij op je gevoel af. Als je besluit om voor de eerste keer ergens af te spreken, doe dit dan bij voorkeur in een openbare ruimte, zoals een café. Neem rustig de tijd om elkaar beter te leren kennen. Als het gezellig was plan dan een vervolgafspraak.