De beste tips voor een blind date

 

tips voor een blind dateEen blind date is een nerveuze en opwindende manier om te daten en in principe gaat blind daten over beide kanten die elkaar niet kennen en elkaar ook niet eerder hebben gezien. Blind date-overeenkomsten worden vaak online gemaakt, waarbij de partijen verschillende regelingen treffen op basis van verschillende zoekcriteria, en misschien is dit het begin van een nieuwe en opwindende relatie. Omdat de partijen elkaar nog nooit hebben ontmoet, is het dan alsof je een gloednieuw boek opent voor de vraag welke vragen moeten worden gesteld om de persoon zo goed mogelijk te leren kennen? En hoe bereid je je in het algemeen voor op deze ontmoeting met een compleet onbekende?

Voorbereiding bij een blind date is het belangrijkste

Voordat je naar je blind date gaat, is het belangrijk om jezelf goed voor te bereiden. Je weet niet wat je kunt verwachten.
Het gaat om het kennen van een aantal regels:

  • Wordt niet dronken op de eerste ontmoetingen.
  • Beloof ten slotte niets waar je niet aan kunt houden.
  • Heb geen seks op de eerste date.
  • Volg je buikgevoel – een nee is een nee

Omdat beide partijen elkaar niet kennen, is het een goed idee om elkaar op een openbare plaats te ontmoeten. Vermijd echter datingsmomenten zoals sportactiviteiten, dit om op de eerste date te zweten, want dit is niet de meest sexy situatie. Neem een ​​maaltijd in een restaurant of ga naar een dierentuin, een plek waar u kunt ontspannen en elkaar kunt leren kennen.

Op een blind date is angst altijd de gênante stilte waarin beide partijen zitten en niet weten wat te zeggen. Wees niet bang, want het kan handig zijn om enkele gespreksonderwerpen thuis te beschouwen, niet dat je in een verhoor moet zitten, maar denk eens na over een paar goede vragen die je kunnen helpen het gesprek opnieuw te beginnen. Daarnaast is het altijd belangrijk om te lachen om de situatie dit maakt de stemming en nervositeit een beetje losser.

Een ander belangrijk ding dat je moet voorbereiden voor je blind date is een deal met een goede vriend die ‘s avonds een’ noodoproep ‘kan doen. Je weet niet wat je van plan bent en het kan zijn dat je date een ramp is. Met een noodoproep van je vriend, heb je dus de mogelijkheid om zo snel mogelijk weg te glippen. Blinde dates zijn een geweldige manier om nieuwe mensen te leren kennen. Het is leuk, zenuwslopend en het geeft een zekere kick. Bovendien is het ook een zeer leerzame ervaring voor u als persoon. Als je moed hebt, kan blind dating zeker worden aanbevolen.