Swinger Dating

Hier onder de beste swinger dating sites vergelijken met gratis inschrijving.

RegioSwingers.be

RegioSwingers.be 9.5 out of 10 stars (9,5 / 10)

swinger dating sitesRegioSwingers.be is dé ontmoetingsplaats voor singles die op zoek zijn naar vriendschap, een date of een serieuze relatie. Met gemiddeld 100 nieuwe deelnemers per dag is RegioSwingers.be uitgegroeid tot één van de grootste erotische datingsites van België. Op RegioSwingers.be kunt u in een vertrouwde omgeving op een eenvoudige en veilige manier op zoek naar nieuwe contacten. Na het gratis inschrijven kunt u rustig op zoek naar een leuke en geschikte kandidaat die voldoet aan uw zoekprofiel. Door eerst te mailen of te chatten met andere deelnemers kunt u het contact in uw eigen tempo opbouwen. Door de berichten via RegioSwingers.be te versturen blijft u anoniem zolang u dit wilt: u houdt dus zelf de touwtjes in handen en bepaalt zelf wanneer u toe bent aan een eventuele afspraak in “het echte leven”.

Ga Naar RegioSwingers.be!!
Fun4Swingers.be

Fun4Swingers.be 9 out of 10 stars (9 / 10)

fun4swingersFun4Swingers is een datingsite voor swingers ontstaan voor en door swingers. Op hun pagina lees je meer over wie ze zijn en waarom ze Fun4Swingers hebben opgericht. Ze vonden de bestaande datingsites te oubollig of véél te duur en bijna allemaal niet aantrekkelijk voor nieuwe swingers. Met Fun4Swingers waait er een nieuwe verfrissende en jonge wind in de wereld van de swingers. Met de focus op startende swingers die hun weg zoeken als beginnende swingers kunnen ze na jaren van ervaring nieuwe swingers perfect begeleiden. Daarom is deze site dan ook niet toegankelijk voor mannen zonder uitnodiging.

Ga Naar Fun4Swingers.be!!

Contacten vinden in jouw regio

Bij deze datingsites voor swingers is het heel eenvoudig om leden te vinden woonachtig in dezelfde regio als waar jij woont. Middels de uitgebreide zoekfuncties kun je direct vinden wat je zoekt. Het is via de zoekfunctie namelijk ook mogelijk om op andere dingen te zoeken dan alleen de regio. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een vrouw of man van tussen de 30 en 40 jaar met een slank postuur, dan kun je de zoekfunctie hiervoor raadplegen. Mocht je iemand hebben gevonden die bij jouw voorkeuren past, dan kun je dit lid een berichtje sturen via zijn of haar profielpagina.

Tips om contact te leggen

Probeer origineel te zijn in je benadering als je contact probeert te leggen met andere leden. Laat zien wie je bent, wat je zoekt en wees altijd respectvol. Ook op internet is het belangrijk dat je elkaar met respect behandelt en dat je het contact voorzichtig opbouwt.

Tips voor je profielpagina

Zet op je profielpagina altijd een duidelijke omschrijving van jezelf en wat je zoekt. Zet daarbij ook enkele foto’s op je profielpagina. Hoe meer jij over jezelf vertelt en van jezelf laat zien, des te serieuzer de reacties op jouw profiel zullen zijn. Profielen voorzien van een goede foto krijgen gemiddeld 7 x vaker een bericht dan profielen zonder foto.