5 Datingtips voor Alleenstaande ouders

Is daten als alleenstaande ouders via internet helemaal nieuw voor je? Omdat er in de tijd dat je nog een goede relatie had niet eens wist dat het bestond? En het alleen maar moest hebben van de verhalen om je heen? Schroom niet om enkele tips op te volgen die je wellicht goed kunnen helpen bij het vinden van een leuke, spontane, gezellige ‘nieuwe’ (chat)vriend(in) of levenspartner…

5 datingtips voor alleenstaande ouders:

  1. Het schijnt dat een hoop mensen zich ergeren aan spelfouten in teksten of verhalen, ook kun jij hiermee te maken krijgen. Ben je niet zeker van of je iets goed schrijft, vul je tekst dan in Google en controleer of je iets wel of niet goed hebt geschreven.
  2. Om misverstanden te voorkomen zet je in je omschrijving van je profiel altijd informatie die juist is en bij je past, je hebt er niets aan om jezelf ‘mooier voor te doen’ dan je bent want dat komt vroeg of laat toch wel uit. De basis voor een goede date (dus ook via internet) is het goed en eerlijk omschrijven van jezelf. Leg ook goed uit wat je precies wilt bereiken met je date, zo is de een op zoek naar een chatvriend en de ander op zoek naar een langdurige relatie.
  3. Lieg nooit over je leeftijd, je bent zoals je je voelt dus ook al ben je 60, maar je bent 4 dagen per week in de sportschool te vinden snapt diegene waar je contact mee hebt ook wel dat je niet als een oude vrouw of man achter de geraniums zit.
  4. Niet alle info over jezelf hoef je in te vullen over bijvoorbeeld je godsdienst of je opleidingsniveau. Het kan zijn dat je eerst iemand beter wil leren kennen voordat je over zulke dingen praat zet er dan bijvoorbeeld bij: “Dat vertel ik je later”.
  5. Probeer wel wat te vertellen over jezelf en zet niet teveel algemene tekst neer zoals: “ik hou van leuke dingen doen”. Dat is te algemeen en zo komen de singles die jou profiel bekijken niets tot te weinig over jou te weten!

atingtips voor Alleenstaande oudersZowel alleenstaande vaders en moeders die graag weer nieuwe energie in hun leven willen blazen door een chatbuddy te vinden of een date krijgt met iemand met dezelfde interesses/hobby’s maar in ieder geval met een hobby delen, kinderen.

Of blijkt de chatbuddy waar je al geruime tijd mee zat te chatten toch de ultieme droomvrouw of man??? Misschien leid dit wel tot een date of zelfs een serieuze relatie.

Mocht het zijn dat je bij jezelf denkt dat niemand geïnteresseerd is in jou of jouw verhaal? Dan heb je het goed mis, zoals ik in mijn andere post al aangaf, is er 88% kans dat er een langdurig contact zal ontstaan in welke vorm dan ook!!

Er komen dagelijks ook honderden profielen bij waardoor je wanneer je misschien vrij kritisch bent ingesteld toch ook gewoon een eerlijke kans krijgt, en dat gun je toch iedereen?? Ik in ieder geval wel, dus wil jij zien wat de alleenstaande ouders (mama’s of papa’s) jou te bieden hebben?

Nou vraag je jezelf misschien af wat je kans is of kansen zijn om via een online datingsite jouw chatvriend(in), date of grote liefde te vinden.

Ik kan je zeggen erg groot is die kans!! Het schijnt zo te zijn dat van de 100% van de mensen die dit geprobeerd heeft op deze manier ongeveer 88% er iets uit voortgevloeid is op welke manier van contact ook. Als je al deze tips hebt gelezen en je denkt ik ben er klaar voor!!!