goed profiel op een datingsite

Met het juiste datingprofiel een leuk persoon vinden?

En je hebt een eerste date maar dan ben je er natuurlijk nog niet, want op de eerste date wil je natuurlijk dat alles goed verloopt. Er zijn op dit moment maar liefst 2.2 miljoen singles zijn in Nederland en hiervan is de helft op zoek naar een partner volgens onderzoek en het aantal vrijgezellen blijft groeien. Dus komen er steeds meer nieuwe mensen terecht op een datingsite. Vrouwen kiezen steeds vaker voor een man met een goede opleiding en een goed inkomen en deze mensen zijn van alle leeftijdscategorieën, en daarom is een datingprofiel juist belangrijk.

Enkele basis Tips voor het juiste datingprofiel.

online datenAls eerste zou ik zeggen zorg dat je er goed uitziet, maar blijf wel jezelf. Ga geen kostuum dragen als je je hier niet goed in voelt, maar ga ook geen trainingspak aan doen probeer iets te vinden wat goed voelt en netjes is. Een geurtje kan ook lekker zijn, maar hou het beperkt want vrouwen kunnen afknappen op mannen met veel te veel parfum.

Kom ook niet af met een of andere openingszin die je ergens hebt gelezen op het internet, want dit kan heel verkeerd uitpakken. Het is ook niet verstandig om op je date de hele tijd over jezelf te praten. Probeer goed te luisteren naar je date en eventueel over iets meepraten als je er iets van weet. Het kan ook goed zijn om af en toe te lachen. Niet teveel maar soms kan het goed zijn. Dit geeft een rustig gevoel af.

Wat vrouwen ook leuk vinden is het krijgen van complimenten. Bijvoorbeeld: wat heb je een leuk T-shirt aan of wat zitten je haren leuk. Maar ga niet te veel complimenten geven, want dan kun je overkomen als een slijmbal en waarschijnlijk is dit niet de bedoeling. Heb je het gevoel dat het liefde op het eerste gezicht is, probeer dan toch niet de hele tijd de staren dit kun je date niet leuk vinden. Wat je ook zeker niet moet doen is het over je ex-(en) hebben en probeer ook niet meteen over je slechte gewoontes te praten.

Is online daten dan gevaarlijk?

De meningen hierover zijn sterk verdeeld. Wat veel mensen als “gevaarlijk” zien is dat men veel persoonlijke gegevens moet invullen bij het aanmaken van een profiel. Maar 95 % van de datings sites houd u gegevens geheim. Kijk vooral of de datingsite is aangesloten bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP).

Ook hier over willen we graag een tip over geven.

Sommige mensen zijn bang voor hun eerste afspraak. Ik kan als tip geven spreek eerst af in openbare ruimtes, zo voel je, je beter op je gemak en hoef je niet bang te zijn dat er meer gebeurd dan dat jij wil. Als je wat vaker hebt afgesproken en als het goed voelt, kun je erover nadenken om ergens af te spreken waar het minder druk is.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je het je anders hebt voorgesteld en deze persoon dus niet aan je eisen voldoet. Heb het hier rustig over en ga niet meteen weg. En als laatste doe niets wat je niet wilt je bent baas over je eigen leven.

Je online datingprofiel.

datingprofielWat natuurlijk belangrijk is je ”online” datingprofiel, hierdoor zul je juist mensen vinden waarmee je in contact kan komen. Ik ga je verschillende tips geven hoe je je ”dating profiel” zo goed mogelijk aanmaakt.

Je profiel naam daar gaan we mee beginnen dit is niet zo heel erg lastig. Zelf zou ik wel niet voor een naam met heel erg veel cijfers kiezen gewoon een simpele leuke naam en bijvoorbeeld je eigen naam met je geboorte jaar erachter.

Dan hebben we je profiel foto, zorg voor een mooie verzorgde foto van jezelf. Met niet teveel andere dingen op de achtergrond dit zou eventueel kunnen afleiden.

Verder is het verstandig je profiel 100 % naar waarheid in te vullen want het is natuurlijk niet verstandig als je op de eerste date al meteen een hoop moet rechtzetten. Ga ook geen dingen in je profiel zetten zoals: Ik zoek een vrouw die goed kan koken en strijken, dit schrikt vrouwen af want hierdoor kunnen ze gaan denken dat je hier zelf te lui voor bent.

Probeer vooral veel positieve dingen te zetten op je profiel. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat je handig bent, veel geduld hebt, goed met kinderen om kunt. Dit laatste vinden vrouwen vaak heel belangrijk en ga ook geen dingen in je profiel zetten die je niet kunt nakomen. De grote tip is eigenlijk probeer mensen benieuwd naar je te maken.