10 grootste afknappers van vrouwen op hun eerste date.

eerste dateUit een nieuw onderzoek blijkt dat vrouwen versieren met witte of versleten sokken minder goed lukt. Negen op de tien vrouwen zijn in shock door de toestand van de sokken van hun date. Mannen proberen meer en meer netjes voor de dag te komen. Toch zijn er nog altijd mannen die denken dat vrouwen versieren makkelijker wordt met witte sokken, sportsokken of sokken van meer dan 3 jaar oud. Zo van die ik ben veel te veel gewassen sokken.

Witte sokken staan symbool voor mannen die sinds ze los zijn van hun moeder geen eigen smaak hebben kunnen ontwikkelen op het gebied van de gekleurde sok, klinkt het. Bovendien is de witte sok als modeverschijnsel al sinds de jaren 80 uit de mode. Hetzelfde geldt voor ‘cartoon sokken. Het zijn vooral witte sokken in donkere schoenen die een probleem geven. Je krijgt dan een kleurcontrast dat een totaal gebrek aan stijl demonstreert.

Ook al is het het innerlijk dat telt, toch scoor je bij vrouwen versieren niet met witte sokken, een slechte adem, afgebeten nagels en piercings. Vrouwen versieren kan wel door bij jezelf kleine aanpassingen te doen en zo een afwijzing door vrouwen te vermijden.

10 grootste afknappers op de eerste date.

1) Een slechte adem staat bovenaan het lijstje van afknappers. Je tanden poetsen voor een date, de tong afschrapen en regelmatig flossen is een goed begin. Er bestaan ook sprays voor een verfrissende adem. Blijf je ondanks allerlei middeltjes een slechte adem hebben, ga dan eens bij je tandarts langs.

2) Witte sokken is de tweede klassieker waarmee vrouwen versieren amper lukt. Kies voor sokken in de kleur van je broek. Alleen als je broek wit is, kunnen dus witte katoenen sokken. Witte sokken zijn wel aanvaardbaar om te sporten.

3) Driekwartbroeken en T-shirts met kapjes. Vrouwen wil een man daten, geen kind van 16 jaar. Bovendien staat een lange broek veel mooier dan half blote benen. Ben je ouder dan 25 jaar, vermijd dan ook T-shirt en blouses met een kapje en touwtje als je een avondje gaat stappen met als einddoel vrouwen versieren.

4) Piercings zijn te vermijden als je date zelf geen piercings heeft.

5) Gekleder is beter. Vermijd T-shirts met prints op je eerste date. Een polo of hemd staat beter.

6) Afgebeten of vuile nagels zijn voor vrouwen niet aantrekkelijk. Ook al let je zelf niet op de nagels van vrouwen, zij letten zeker op die van jou. Als je een vrouw bekijkt, ontdek je zelf hoeveel aandacht zij aan haar eigen nagels besteedt. Vrouwen vinden verzorgde nagels belangrijk. Vrouwen versieren wordt evenmin moeilijker als je nagels zwarte of vuile randen hebben.

7) (Over)beharing kan alleen als het verzorgd is. Dus geen vette haren of overdreven snorren. Heb je weinig hoofdhaar, probeer je kaalheid dan niet te verbergen door je resterende haren in lange slierten te laten groeien en over de kale plekken te kammen. Je accentueert hier alleen je onzekerheid of minderwaardigheidsgevoel mee.

8) Pas op met juwelen. Hoewel in sommige culturen vrouwen versieren gepaard gaat met veel bling bling, toch ervaren de meeste vrouwen uit het Westen dit niet echt als sexy of opwindend. Draag juwelen daarom onopvallend en mannelijk.

9) Rugzak en tasjes. Rugzakken zijn goed voor studenten. Ben je ondertussen een volwassen werkende twintiger of ouder, laat die rugzak dan achterwege. Schoudertasjes worden dan weer als te vrouwelijk of verwijfd ervaren.

10) Overgewicht in de vorm van te dikke buiken bevordert je imago niet. Bierbuiken worden vaak geassocieerd met overmatig drinken, weinig beweging (of te weinig sport), nog niet klaar om je te settelen of luiheid. (Bron:www.singlessite.nl)