veilig daten

Waar kan ik nu gratis en veilig daten?

veilig daten

Deze website is een is een datingsite waar je kan vergelijken en waar gratis en veilig daten echt mogelijk is! Datingwebsites schieten als paddenstoelen uit de grond. Elke dag komen er weer nieuwe bij. Verreweg de meeste van deze datingsites zijn of fake of betaald. Met fake wordt bedoeld dat deze datingsites over veel nepprofielen beschikken. Profielen van zeer aantrekkelijke vrouwen die op zoek zouden zijn naar een seksdate.

Daarnaast zeggen veel datingsites gratis te zijn maar blijkt dat dit helemaal niet het geval is. Vaak is alleen de inschrijving gratis. Heb je je eenmaal ingeschreven dan word je lekker gemaakt. Zelfs zonder dat je een profielfoto of tekst hebt geplaatst krijg je plots allerlei personen die zogenaamd interesse in je hebben. Wil je vervolgens weten wie je profiel heeft bekeken dan moet je betalen.

Na deze eerste betaling kan je inderdaad zien wie jouw profiel bezocht heeft. Tenminste, als dit als niet fake is natuurlijk. Wil je in contact komen met deze mogelijk geïnteresseerde dan kan je een bericht sturen, maar niet eerder dan dat je eerst even betaald. Dit heeft niets met gratis en veilig daten te maken en is niets anders dan oplichterij.

Een valkuil van veel datingwebsites.

Zeker de sites die gratis zijn, is het bestaan van nepprofielen. Je bent er helemaal klaar voor om te gaan daten, schrijft je in op een bepaalde website en reageert op een man of vrouw die er wel heel leuk uit ziet… Het klinkt ideaal, totdat je erachter komt dat deze persoon helemaal niet bestaat. Het is een nepprofiel gemaakt door de makers van de site om mensen als het ware naar de site te lokken.

Op onze websites zul je deze nepprofielen niet tegenkomen! Natuurlijk moet je altijd zelf blijven opletten want een persoon die zich inschrijft kan dit natuurlijk ook doen met verkeerde bedoelingen…

Herken slechte bedoelingen

Als je iemand aanspreekt waar geen profielfoto bij staat zou het kunnen dat deze persoon anoniem wil blijven. Vraag altijd naar een of meerdere foto’s. Begint iemand al bijna meteen over financiële situaties wees dan ook op je hoede. Je zult niet de eerste zijn die geld kwijtraakt aan iemand die niet is wie hij of zij zegt te zijn.

Is iemand nooit online buiten kantooruren? Dan kan het zeker ook om een nepprofiel gaan. Wil iemand absoluut niet bellen of skypen? Dan is dit ook minstens verdacht! Besluit je met iemand af te spreken? Doe dit dan altijd in een omgeving waar veel andere mensen zijn. Een café of restaurant in de stad is ideaal. Mocht de date dan niet zo goed gaan dan kun je altijd nog over andere mensen gaan praten…Heb je toch twijfels over hoe veilig iets is, zorg dan dat je na je date met een vriend of vriendin afspreekt. Zo hoef je in elk geval niet alleen naar huis te gaan.

Als je goed oplet met wie je praat is het natuurlijk hartstikke leuk om te gaan daten. Gelukkig heeft het merendeel van de mensen geen verkeerde bedoelingen maar zijn ze gewoon op zoek naar een leuke date. Wij laten in ieder geval alle profielen controleren en profielen die nep zijn laten we meteen verwijderen.

Eerlijke en transparant gratis en veilig daten.

Wij stoorden ons aan deze dating oplichterij en zijn daarom zelf een vergelijkings-datingsite begonnen met partners waar gratis en veilig daten mogelijk is. Een datingsite zonder fakers en die wel 100% gratis is. Een datingsite waar je wel kunt zien wie jouw profiel heeft bekeken zonder daarvoor te hoeven betalen en een datingsite waar je elkaar wel gratis berichten kunt sturen.

Gratis dating

Wij hebben ervoor gekozen gratis dating aan te bieden. In eerste instantie was het idee hierachter dat wanneer je zou kiezen voor betaalde dating je weinig kans maakt tegen de grotere datingsites met hun giga marketingbudgetten. Na een periode van hard werken en onderzoeken is het nu een persoonlijke missie geworden.

Wij vinden dat online gratis en veilig daten ook voor mensen die weinig te besteden hebben mogelijk moet zijn. Daarom dus Gratis Dating zonder beperkingen. We willen bij deze benadrukken dat deze site ook altijd gratis zal blijven. Omdat onze kosten minimaal zijn kunnen we deze ruimschoots betalen uit advertentie inkomsten en giften.

Kunstmatige intelligentie

Huh? Wat? Ja, kunstmatige intelligentie. De meeste websites die wij promoten maken gebruik van kunstmatige intelligentie om aan de ene kant fake profielen vroegtijdig te detecteren en te verwijderen en aan de andere kant om de kans op een match te vergroten. Dat klinkt ingewikkeld en dat is het ook wel. Daarom een voorbeeldje. Wanneer een vrouw zich inschrijft en in zeer korte tijd veel berichten naar mannen verstuurt dan wordt dit door de software opgemerkt. Het is namelijk geen normaal gedrag, mogelijk is hier sprake van een fake profiel om te spammen.