Wat Zijn Swingers Eigenlijk

Wat Zijn Swingers

We leven in een maatschappij die zeer veroordelend is, met zeer strikte grenzen. Elke persoon die niet voldoet aan deze grenzen en probeert anders te zijn wordt een doelwit van de maatschappij. Swingers zijn mensen die vanwege hun overtuigingen en uitingen, niet passen in het gebruikelijke profiel van onze samenleving. Veel mensen hebben een verkeerd idee over swingers en kunnen  gewoon deze levensstijl niet begrijpen. Sommige mensen denken zelfs dat een swingers club een soort sekte is die allerlei rituelen uitvoeren, zoals aan orgieën doen, bondage, S.M, 40+ Feesten enz…

Natuurlijk is dit niet zo, ze doen niets verkeerd en ze zijn geen religieuze sekte die probeert om nieuwe mensen te vinden en hun te bekeren tot een swinger. Nu, meer dan ooit (omdat we in een moderne wereld leven), moeten we in staat zijn om te breken met dit conservatieve model van denken en swingers leren te begrijpen.

Ok, maar wat is swingen nu eigenlijk

Wat is swingen eigenlijk is een vraag die vele mensen zich stellen. Swingers zijn eenvoudig mensen die van partner wisselen om elkaar beter sexueel te leren kennen, maar het doel is niet het vinden van een andere partner en het opgeven van zijn of haar primaire partner. Het enige doel is een goed gevoel te krijgen van iets dat ze missen in hun dagelijks seksleven. Wat zijn swingers nu, zeker geen seksueel gefrustreerde mensen.

Het is alleen maar normaal om zich beter te voelen en gelukkiger te zijn als je een aangenaam seksleven hebt. Tijdens de geslachtsgemeenschap zorgt het lichaam voor adrenaline en efedrine. Adrenaline laat je bloed sneller stromen en verhoogt je hartritme waardoor u zich sterker voelt. Efedrine laat je gelukkig voelen, ontspannen en zeer licht in je hoofd. Deze twee stoffen resulteren vaak in een verandering van je houding. Dit is waarom je nooit geen chagrijnige swingers ziet, Wat zijn swingers nu, zeker gelukkige en sexueel actieve mensen.

Natuurlijk zijn er enkele nadelen aan een swingers club. Een van die nadelen is de onwetendheid van andere mensen. Zolang ze geen deel uitmaken van deze levensstijl kunnen ze het niet begrijpen, en zullen dan altijd zijn snel negatief oordelen.

Wat Zijn Swingers Eigenlijk, En Zijn Ze Gelukkig

Alle swingers zijn getrouwd of hebben op zijn minst een hechte relatie. Als u alleenstaand bent kun je niet worden beschouwd als een swinger, maar als een vrijgezel. Terwijl als je jong bent en niet gebonden aan een relatie kan je wisselen van partner zo veel als je wil zonder beoordeeld te worden . De swinger levensstijl is bedoeld voor koppels, en de gemiddelde leeftijd voor het swingen is tussen de 34-40 jaar, want dat is het moment dat de eerste seks problemen met je reguliere partner beginnen te verschijnen. De meeste swingers zijn gezonde mensen en en dragen goed zorg voor hun lichaam. Ongeveer 80% van de swingers zijn niet-rokers. Zij nemen ook maatregelen om seksueel overdraagbare aandoeningen te voorkomen. Wat is een swingers club, het zijn mensen die van deze levensstijl genieten, het zijn opgeleide mensen, met een gemiddeld of hoger inkomen. Ben jij gevonden voor de Swinger levensstijl kijk dan even op ons overzicht van swinger websites.

wat is swingen