Site pictogram The perfect match for you!

Zo krijg je meer aandacht van mooie vrouwen

Hoe zorg je er voor dat mooie vrouwen je aantrekkelijker vinden? Er zijn heel wat studies geweest rond mooi zijn en mooi gevonden worden.

Mooie vrouwen versieren zal makkelijker gaan met onderstaande 3 tips:

1. Tijd.

Hoe later op de avond, hoe schoner het volk. In een Engels onderzoek werd deze stelling bevestigd. Zij vroegen om 22 uur, om 24 uur en om 1.30 uur aan cafébezoekers hoe aantrekkelijk ze de barvrouw of barman van dienst vonden.

Voor mensen die al een partner hadden, maakte het tijdstip niet zoveel uit. Maar alleenstaanden vonden de barvrouw of barman vroeg op de avond matig aantrekkelijk, terwijl ze hem of haar om half twee ‘s nachts heel aantrekkelijk zeiden te vinden.

Wil je door mooie vrouwen aantrekkelijker gevonden worden, zorg er dan voor dat zij je vaker zien. Gewoon in hun buurt rondhangen helpt al. Hoe vaker iemand je ziet, hoe aantrekkelijker men je gaat vinden. Dat werkt zo met schilderijen, gebouwen, de vormgeving van shampooflessen, en ook met mensen.

2. Uiterlijk.

Mooie vrouwen en mannen zijn geliefd. Volgens een studie zijn mooie vrouwen en mannen rijker, gelukkiger, sociaal vaardiger en hebben ze meer vrienden. Dat komt voor een deel door een self-fulfilling prophecy. Mensen denken dat mooie vrouwen en mannen meer bereiken en helpen dan onbewust de omstandigheden te versterken waardoor dat gebeurt. Maar mensen kiezen over het algemeen geen partner die veel aantrekkelijker is dan zijzelf. Draag daarom altijd iets moois als je buiten komt. Heb je zelf een slechte kledingkeuze, schakel dan de hulp van een stylist of een vriendin in.

3. Zelf presentatie.

Het helpt wel degelijk om je beste beentje voor te zetten. Sommige openingszinnen werken bijvoorbeeld beter dan andere. Iets algemeens, zoals bij een optreden ‘wat vind je van de band?’ doet het bijzonder goed. Verder helpt het in het algemeen om complimenten te maken, interesse te tonen, hulp te bieden en in te stemmen met de mening van de ander; zolang je dat allemaal niet overdrijft.

Mobiele versie afsluiten